CV Maker – fem værktøjer, du skal kende

author-avatar

af Nanett Winkler

En CV Maker er et online-værktøj, der hjælper dig med at få et godt layout, design og struktur i dit CV.

Selvom din erhvervserfaring og kompetencer er vigtige, så kan et dårligt CV design være med til at du ikke kommer videre i rekrutteringsprocessen. Et studie viser, at nogle rekrutteringsprofessionelle bruger 7 sekunder på at screene et CV. Det fremgår, at et CV ofte bliver afvist på grund af rodet eller uoverskueligt layout.

💡 TIP: Lær om CV skrivning for begyndere “Hvad er et CV? Få overblikket i denne samlede guide

En CV Maker er et fantastisk værktøj, når du allerede ved, hvad du skal skrive i dit CV. En CV Maker kan ikke hjælpe med at skrive indholdet til dit CV, så husk at have indholdet til dit CV klar på forhånd.

I denne artikel har vi fundet 5 CV Maker-værktøjer, som du kan benytte dig af.

🥇 TIP: Som alternativ til en CV Maker, kan du bruge vores CV skabeloner i Word-format, som hurtigt vil give dit CV et professionelt layout.

1. Novoresume CV maker – Nemt og professionelt CV-værktøj

Hvis du vil have et CV, der skiller sig ud, er Novoresume et fremragende værktøj. Hjemmesiden hjælper dig med at skabe et flot visuelt CV, der bruger infografik til at fortælle din kommende arbejdsgiver om din professionelle erfaring og evner. Novoresume har flere gratis CV-skabeloner, du kan downloade, og ved hjælp af en CV-analyse giver værktøjet dig også forslag til rettelser, så du kan øge kvaliteten af dit indhold.

Hvor: Novoresume.com
Pris: Gratis

2. Canva CV maker – simpelt grafisk design

Du behøver ikke være ekspert i Adobe-pakken for at give dit CV et nyt look. Canva er et gratis grafisk værktøj, hvor du selv kan designe alt fra Facebook posts til CV’er og plakater med en smart drag-and-drop funktion.

Vælg mere end 4500 gratis skabeloner, som du tilpasser og optimerer til netop din branche og ansøgning. For et mindre beløb kan du også købe premium-skabeloner, men det er ikke nødvendigt for at lave et almindeligt CV.

Hvor: Canva.com
Pris: Gratis

Læs også: Sådan målretter du dit CV

3. Strikingly CV maker – CV til din professionelle hjemmeside

Har du din egen hjemmeside eller en online portfolio? Så har du garanteret også en side med dit CV. Denne online CV maker autogenererer et flot online resume af din faglige profil, som du let og hurtigt kan lægge ind på din hjemmeside.

Strikingly synkroniserer desuden med din LinkedIn-profil, så det er vigtigt, at din profil på det sociale medie er opdateret.

Hvor: Strikingly.com
Pris: Gratis

4. VisualCV – Mere end 8000 skabeloner

Uanset hvad du laver, vil du kunne finde en skabelon, der passer til din branche og jobsøgning hos VisuelCV. Du kan vælge mellem tusindvis af skabeloner, og du kan både hente data fra LinkedIn eller importere dit tekstbaserede CV i Microsoft Word eller PDF-format.

Hvor: Visualcv.com
Pris: Gratis og betaling

5. Zety – masser af flotte CV-skabeloner

Zety er et online CV-værktøj, som er nemt at bruge og med et professionelt udtryk. Det giver adgang til en masse flotte skabeloner til at bygge det bedste CV. Du får samtidig et analyseværktøj, så du kan se, hvilke virksomheder der kigger på dit CV.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du laver et CV, så indeholder Zety en skridt-for-skridt guide, som hjælper dig gennem hele processen. Du kan desuden ændre skrifttype, mellemrum og lignende uden at skulle bekymre dig om formatering som i Word.

Hvor: www.zety.com
Pris: Gratis – med denne kode: rC6Ndpu6 (vælg Premium plan, 1 måned)