Har du lyst til at udfordre dine faglige kompetencer i et tværfagligt miljø i en bostøtte for voksne med en senhjerneskade, så kig nærmere på denne stilling.
Om jobbet
Du indgår i et af de tre teams, som varetager bostøtten på afdeling Sjællandsvej. Centret yder en kvalificeret og tværfaglig indsats for målgruppen, hvor opgaven er at introducere beboerne til en hverdag med struktur, faste rammer og almindelig døgnrytme og så høj grad af selvforvaltning af eget liv som muligt. Det er formålet med indsatsen at fastholde og styrke beboernes ressourcer, så de trives og mestrer hverdagen og for nogle, at de bliver selvhjulpne og med tiden kan fungere i eget hjem.
Der er tale om vedvarende relations arbejde, træning i almindelig daglig levevis, social færdighedstræning og meningsfulde aktiviteter sammen med konkret basal omsorg. En arbejdsdag for dig vil typisk indebære at støtte beboerne i deres aktiviteter og gøremål i løbet af dagen. Som naturligt led i arbejdet med målgruppen arbejdes der med døgnhjul, dags- og ugeskemaer, der på individniveau sikrer bedst muligt samarbejde med den enkelte beboer i et trygt bo-miljø. Af skemaet fremgår alle de almindelige gøremål, som f.eks. personlig hygiejne, medicingivning, spisetider, hviletider, den specifikke træning, selvtræning, evt. indkøb, tøjvask, besøg, lejring til nat mv.
Som medarbejder er det din fornemmeste opgave at være med til at sikre, at vi leverer det bedste tilbud til beboerne. De skal mødes med et højt fagligt niveau, og her skal samtidig være masser af omsorg og rart at være. Som medarbejder på Center for Senhjerneskade skal du være i besiddelse af relationelle kompetencer til at kunne samarbejde med den enkelte beboer, så medarbejderne møder beboeren med empati og anerkendelse og er i stand til at vurdere beboerens behov, forudsætninger og ressourcer. Vi arbejder i tværfaglige teams sammensat af pædagoger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, Social- og sundhedshjælpere, ergo- og fysioterapeuter samt afløsere.
Da vi arbejder tværfagligt søger vi dig, der har interesse og erfaring med at arbejde med mennesker og gerne indenfor specialområdet.
Vores organisation
Center for Senhjerneskade er et fagcenter, der specialiserer sig i tilbud målrettet til voksne mennesker med en erhvervet hjerneskade som følge af en sygdom eller ulykke. Rehabiliteringen opnås gennem en bred vifte af indsatser med det formål at give de bedste forudsætninger for livskvalitet, trivsel og mestring i hverdagslivet med afsæt i borgerens ressourcer.
Opgaverne varetages af tværfaglige teams, bestående af både sundhedsfaglige, pædagoger, ergo- og fysioterapeuter. På Sjællandsvej er der knap 60 ansatte, der arbejder i dag-, aften- og nattevagter.
Hvad kan vi tilbyde dig?
Som ny medarbejder sørger vi for grundig oplæring i forhold til dit arbejde med beboerne, både via en mentorordning og sidemandsoplæring med dine nærmeste kollegaer.
Lidt om dig
Generelt om stillingen
Det er en fast stilling på 37 timer pr. uge, men med mulighed for et mindre timetal. Du arbejder med dag- og aftenvagter samt weekend arbejde efter aftale. Vi er en fleksibel arbejdsplads, som går langt for at arbejde og privatliv hænger sammen.
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne i Ny løn.
I Kolding Kommune arbejder alle forvaltninger ud fra Borgerens Centrum og 1-2-3-modellen. Det er vores fælles tilgang til opgaveløsning, og det giver os et fælles udgangspunkt, når vi skal skabe sammenhæng og løsninger på tværs. Et udgangspunkt, hvor vi er nysgerrige og stiller spørgsmål til borgeren, før vi begynder at tænke i faglige løsninger. Vi tager altså udgangspunkt i borgernes virkelighed og lader systemet komme til borgerne – ikke omvendt.
På den måde sikrer vi os både, at borgerne får et tilfredsstillende forløb med kommunen, og at vi får brugt vores faglighed på den rigtige måde. At vi tjener borgernes bedste – og det fælles bedste.
I Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen har vi konkretiseret Borgerens Centrum ved at tilføje fem leveregler, som skaber tydelighed omkring hvilke handlinger, der skal til i vores hverdagspraksis. Vi kalder vores konkretisering for Selvværd og Sammenhæng.
Har du lyst til at være en del af en organisation i udvikling, så send en ansøgning, hvor du redegør for din motivation & erfaring. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
Flere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder Lene Ellerup, 5123 5055 hvis du har spørgsmål til stillingen.
Praktiske detaljer
Send din ansøgning med relevante bilag, så vi har din ansøgning senest d. 30. september 2024 inden kl. 09.00.
Der holdes løbende samtaler.
Forud for ansættelsen indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Husk at skrive i din ansøgning, at du så jobbet hos Ofir