Ansøgningsfrist: 3. november 2024
Brænder du for at skabe unikke gastronomiske oplevelser, har du erfaring fra restaurationsbranchen og er du uddannet kok? Så har vi måske jobbet til dig!
ISS søger en kok, der skal medvirke til at drive vores foodcourt koncept i vores hus i Cortex Park beliggende i Odense, hvor kvalitet og bæredygtighed står øverst på agendaen. Køkkenet består af erfarne kolleger, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet, råvarer og menuplanlægning. Derudover er der stort fokus på bæredygtighed og madspild. Det vægtes, at der blandt medarbejderne i køkkenet er et stærkt sammenhold, hvor alle sætter stor pris på engagerede og nytænkende kolleger, som byder ind med kreative inputs. Hvis du er en person, som brænder for madlavningskunsten, er innovativ og har mod på at fremvise dine ideer, så tror vi på, at dette er det rette sted for dig.
Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 06.00 – 14.00. Der kan forekomme enkelte aftenarrangementer. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Det forventes, at vores kommende kok har erfaring fra restaurationsbranchen. Derudover forventes det, at du formår at sætte standarden højt for det produkt, der skal leveres hver dag. Du er en dygtig medarbejder, der er villig til at gå en ekstra mil for et godt resultat og for vores kunder. I rollen bliver du en del af et team på omkring 10 medarbejdere hvoraf vi er 4 i køkkenet. Endvidere er du en kollega, der er ivrig efter at bruge din faglighed, kreativitet og foodpassion og brænder for at lave mad fra bunden af høj kvalitet hver dag.
Som person er du udadvendt, og kan tale med vores kunde, når denne henvender sig, eller vi står og anretter inde ved gæsten. Det skal være vigtigt for dig at levere et højt serviceniveau hver eneste dag. Selv i de travleste perioder, formår du at holde hovedet koldt og forblive fokuseret. Du er samarbejdsvillig og motiveres af udfordringer. Du er en engageret medarbejder, der går aldrig på kompromis med kvaliteten.
Det forventes, at du er uddannet kok.
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link hurtigst muligt og senest den 3. november 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, og indkalder løbende kandidater til samtale.
For yderligere information om stillingen, kontakt Køkkenchef Chris Enø Paarup på tlf. 21 27 34 10.
Since our founding in 1901, ISS has been a people-first company. We recognise the power of diversity, inclusion and belonging and celebrate the differences that make us unique. When everyone is free to be themselves, everyone benefits.
Our people feel safe, respected, represented, and supported as their authentic selves, allowing them to seize opportunities and reach their full potential. We take seriously our obligation to improve lives, make a difference in our communities, and protect our planet - because when we get things right, the world works better. And that is what drives us.
ISS is a Place to Be You.
Be who you are. Become what you want. Be part of something bigger.
Husk at skrive i din ansøgning, at du så jobbet hos Ofir