Som vores nye morgenmadskunstner får du en central rolle i et traditionsrigt køkken på Hotel Ærø med direkte udgang til færgelejet og den smukke havnefront. Du får ansvaret for dagligt at skabe og fremtrylle morgenmadsbuffet til hotellets gæster samt bidrage til produktionen i det kolde køkken.
Omdrejningspunktet i det kolde køkken er kvalitet, arbejdsglæde og storslået service. Opgaverne spænder fra morgenmadsbuffet, hvor alt produceres fra bunden, til forberedelse af frokostbuffet eller À la carte til hotellets restaurant. Hotel Ærø serverer klassiske danske retter, hvor der er fokus på det gode håndværk og lokale råvarer. I tæt samarbejde med køkkenets øvrige gastronomer, restaurantens tjenere samt hotellets ledelse, kommer du til at spille en central rolle i at opretholde et hyggeligt og traditionsrigt hotel på bedste niveau.
Du er passioneret og erfaren indenfor gastronomi og har tidligere beskæftiget dig med morgenmadsbuffeter og servering. Du kan arbejde selvstændigt, har et højt energiniveau og kan holde mange bolde i luften, uden at det går ud over dit gode humør. Du har lyst til at udvikle dig og bidrage med dine perspektiver, til at understøtte hotellets udvikling. Du har sans for detaljen, bistår til en positiv atmosfære og tager medansvar for vores fælles trivsel og samarbejde.
Af opgaver kan nævnes:
Forberede og tilberede morgenmadsbuffet
Produktion og forberedelse af retter i det kolde køkken
Sikre, at alle hygiejne- og sikkerhedsstandarder overholdes
Rengøring og egenkontrol
Fremme et positivt og inspirerende arbejdsmiljø for hele teamet
Du bliver en del af et historisk køkken hvor faglighed og gastronomi prioriteres højt. Vi er 7 engagerede gastronomer med en åben og uformel kultur. Vi har frihed til at lege og eksperimentere og vi værdsætter fællesskabet, hvor sammenhold, humor og et godt socialt miljø gør en travl hverdag meget sjovere. Vi hjælper hinanden og arbejder målrettet på hele tiden at videreudvikle vores kompetencer.
Kan du se dig selv i ovenstående glæder vi os til at modtage en ansøgning fra dig. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte hotelchef Anne Holm på tlf.: 27 20 80 20.
Samtaler vil blive holdt løbende og stillingen lukkes, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.
Husk at skrive i din ansøgning, at du så jobbet hos Ofir