A la carte til glade stamgæster og et team, hvor vi har det sjovt sammen
Effektiv service, godt samarbejde og mulighed for indflydelse
Som kok på Brassere Bordeaux bliver du en del af et sammentømret køkken, hvor I samarbejder på tværs og alle sammen bidrager til en effektiv og sjov service. Samarbejdet mellem køkken og restaurant er godt, og alle gør en stor indsats for at hjælpe hinanden ’hen over disken’.
Dine opgaver spænder bredt og handler om, at få serviceret vores a la carte gæster og selskaber effektivt og med høj kvalitet. Derfor prepper du effektivt til service, kører service og tager ansvar for flowet på din vagt, ligesom du bestiller varer, kører egenkontrol og sørger for en høj standard på rengøring og orden.
Du bidrager ligeledes til udviklingen gennem dit engagement, gode ideer og forslag til menuen eller andre tiltag. Holdånd og mulighed for indflydelse er væsentlige værdier hos os, og du vil derfor opleve en arbejdsplads, hvor du spiller en vigtig rolle.
Erfaren kok med hjerte for det franske og en holdspiller
Du er en erfaren udlært kok og har arbejdet med a la carte – og meget gerne med det franske på menukortet, hvis ikke så skal du være interesseret i det franske køkken.
Derudover lægger vi vægt på, at du er en holdspiller, der hjælper til og bidrager, hvor du kan, fordi du ved, at det er holdets samlede indsats, der gør forskellen for gæsterne. Dertil tager du ejerskab og er en god kollega, der støtter og holder gejsten højt på både travle og langsomme dage.
Du bliver tændt, når der kommer gæsteryk og trives i at jonglere service, når der er run på. Da restauranten er stor, og vi kan have plads til flere større selskaber og a la carte samtidig, skal du have flair for at planlægge og strukturere service effektivt.
Et godt arbejdsmiljø, med gode forhold og udviklingsmuligheder
Vi har åbent til frokost og aften alle ugens dage, og planlægger vagterne således, at du tager service hele dagen, og dermed får mere sammenhængende fri. Generelt går vi op i det gode arbejdsmiljø, både ift. at skabe et godt fællesskab i teamet, og har det sjovt både på og udenfor arbejdet, samtidig lægger vi vægt på en god work-life-balance.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, og et arbejdsmiljø med højt til loftet og en uformel omgangstone. Restauranten er en del af en større koncern, og det giver dig derfor også gode personalegoder, ordnede ansættelsesforhold og store udviklingsmuligheder.
Sådan bliver du en del af holdet
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Louise Bang på telefon 22484382.
Og ansøg ved at skrive til [email protected]. Husk at vedhæfte CV og skrive om din interesse i at søge, skriv gerne ”Kok” i emnefeltet.
Vi søger den til vores hold og kalder løbende til samtaler, så søg hurtigst muligt. Ansættelsesforhold og opstart aftales nærmere ved en ansættelsesaftale.
Vi ser frem til at høre fra dig!
Brasserie Bordeaux – En del af noget større
Brasserie Bordeaux er en autentisk fransk restaurant beliggende i hjertet af Odense. Vi er kendt for vores charme, varme atmosfære og lækre franske mad samt vores succesfulde events som Cheesy Tuesday og vinklubber. Ambitionen er at være gæsternes foretrukne restaurant pga. vores nærværende service, gode vine og mad i høj kvalitet til en god pris. Læs mere om os her.
Vi er en del af Morten Bang Invest koncernen, der også rummer en ny restaurant på Flakhaven, Iscafé Nørregade, Ishuset Stige Ø, Iscafé Bogense, Lovely Loui, Konditori Petit, WeSocial, ejendomsselskaber, investeringsrådgivning og Manelia Ejendomsadministration – og koncernen vokser stadig. Du vil derfor møde mange kolleger på vores kontor og rundt omkring i virksomhederne og ikke mindst blive en del af den gode stemning, når vi et par gange om året samles alle ca. 135 medarbejdere til brag af firmafester.
Husk at skrive i din ansøgning, at du så jobbet hos Ofir