Ansøgningsfrist: 15. august 2024
Er du kreativ og nytænkende i din tilgang til mad? Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser og levere service af høj kvalitet til dine gæster? Vil du være en del af et team, der har fokus på din faglighed, udvikling og trivsel? Så har vi en mulighed for dig!
Som vores nye kok, vil du blive en del af et fagligt stærkt team. I hverdagen skal I sammen drive det helt nye Food Koncept hvor maden skal portionsanrettes i tre stationer med følgende temaer: ‘The Deli’, ‘Go Green’ og ‘World of flavours’.
Som kok har du mulighed for at bidrage til menuplanlægning med tanke på de tre stationer og årstiden råvarer, hvor alt fra smag, teksturer, duft og anretning er afgørende. Du kan derfor i dette job få muligheden for at bruge din faglighed, kreativitet og foodpassion, når du skal være med til at lave lækker mad fra bunden, og af høj kvalitet hver dag.
Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 07.00 – 15.00. I perioder kan der forekomme aftenarrangementer.
Høj faglighed og kreativitet
I denne kantine står kvalitet, bæredygtighed og service øverst på agendaen. Det er vigtigt, at vores personale tager et medansvar og oplever medbestemmelse i sammen at sikre, at vi hver dag leverer en god service. Leverancen kræver en nytænkende og kreativ tilgang til råvarer og menuplanlægning, og en kok, som brænder for madlavningskunsten. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så tror vi på, at dette er det rette sted for dig.
Kreativ, Serviceminded og fleksibel
Det forventes, at vores nye kok er faglært, har erfaring fra restaurationsbranchen, formår at sætte standarden højt for det produkt, der skal leveres hver dag. Du er en dygtig håndværker, der brænder for service og som er villig til at gå en ekstra mil for et godt resultat til kunden og for dine kolleger. Derudover har du erfaring med at lave a la carte fra forskellige verdensdele. Da du vil skulle stå og anrette maden foran kunden, forventes det at du i situationer som disse fremtræder servicemindet, og kan tale med vores kunde, når denne henvender sig.
Ansøgning
Indsend dit CV, motiveret ansøgning og andre relevante dokumenter via linket 'Ansøg nu' hurtigst muligt og senest d. 15. august 2024. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning i dag frem for i morgen – det kan være dig, vi leder efter.
Vi stræber efter at afvikle en inkluderende og retfærdig rekrutteringsproces og lige muligheder for alle kandidater. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Køkkenchef Mate Cavar på tlf. 42 46 86 10.
Vi ser frem til at høre fra dig!
#APlacetoBeYou #LI-DNI
Why ISS
Since our founding in 1901, ISS has been a people-first company. We recognise the power of diversity, inclusion and belonging and celebrate the differences that make us unique. When everyone is free to be themselves, everyone benefits.
Our people feel safe, respected, represented, and supported as their authentic selves, allowing them to seize opportunities and reach their full potential. We take seriously our obligation to improve lives, make a difference in our communities, and protect our planet - because when we get things right, the world works better. And that is what drives us.
ISS is a Place to Be You.
Be who you are. Become what you want. Be part of something bigger.
Husk at skrive i din ansøgning, at du så jobbet hos Ofir