Vil du skabe madoplevelser på tværs af generationer? Så bliv en del af vores køkkenfællesskab på Kong Gauers Gård, hvor daginstitution og plejecenter er slået sammen. Stillingerne er tilknyttet vores produktionskøkken som ligger i hjertet af Kong Gauers Gård i vores centerbygning. Om jobbet
På Kong Gauers Gård er vi i gang med at udvikle et køkken, der emmer af liv i mange timer i løbet af dagen. Vi laver alle måltider til daginstitutionsdelen, den varme ret til plejeboligerne, samt mad til aktivitetsdelens cafe. Vi har fokus på velsmagende mad til flere generationer, økologi, klima og madspild.
Vi søger to kollegaer til vores fælles køkken, som har lyst til at blive en del af fællesskabet om at skabe gode madoplevelser på Kong Gauers Gård. Vi foretrækker ansøgere med en kostfaglig uddannelse, f.eks. en ernæringsassistent eller Prof. Bach i Sundhed og Ernæring – gerne med erfaring fra plejehjem og/eller daginstitution.
Den ene stilling er et barselsvikariat – en koordinerende stilling, hvor du hver dag møder mange samarbejdskollegaer fra hele huset. Derfor er det en fordel at du kan skabe et overblik over dagen, tage beslutninger, planlægge og strukturere opgaverne. Gode kommunikationsevner er er vigtige i denne stilling.
Den anden stilling er en 1-årig projektstilling, hvor du i samarbejde med de øvrige medarbejdere skal arbejde med større fokus på klima i vores madlavning. Hvordan kan vi implementere flere vegetariske retter og flere bælgfrugter for alle generationer.
Derudover skal vi til at arbejde med PCD systemet.
Vi tilbyder dig
Som medarbejder på Kong Gauers Gård bliver du en del af en ny og visionær institution, hvor du får mulighed for at være med til at udvikle vores fælles køkken med udgangspunkt i de funktioner som vores sted kalder på. Du vil få mulighed for at bruge din faglighed inden for kost og ernæring til både små børn og ældre med de særlige behov de har.
I begge stillinger får du et alsidigt job, hvor du både skal ”røre i gryden”, give indspark til udarbejdelse af madplan, hjælpe med bestilling af varer ved behov, opgavefordeling og formidling til at udføre og dokumentere egenkontrol. Derfor er overblik, struktur og god ordenssans i dit daglige arbejde en fordel.
Du bliver en del af et køkkenteam, som kan arbejde i et godt tempo med fleksibilitet, åbenhed, mod og god kommunikation. Et team som arbejder hen imod at nørde med spændende retter, klimavenlig mad og passe på ressourcerne. Der vil være dage med særlige arrangementer, hvor der vil være behov for, at du møder på skæve tider. Ligesom der kan forekomme arbejdsdage på helligdage.
Dine vigtigste opgaver bliver at:
- Deltage i den daglige produktion af maden – fra planlægning, beregning, indkøb, varemodtagelse og fremstilling til rengøring og opvask.
- Bidrage til tæt kommunikation og et godt arbejdsmiljø.
- have fokus på allergier og diætmad efter behov
- Udføre og dokumentere egenkontrol.
Mødeforplejning efter behov.
Om os
Kong Gauers Gård er fælles institution, som rummer både daginstitution og plejecenter i en og samme bygning med fælles arealer, aktiviteter og ledelse. Vi ligger i Gauerslund med en central centerbygning, hvor produktionskøkkenet er placeret ganske tæt på børnelivet og med luge ud til aktivitetscentret og cafémiljøet, hvor lokalsamfundet får sin gang. Her er der mulighed for at købe f.eks. formiddagskaffe, frokost og lignende i cafeen.
Kong Gauers Gård er normeret til 120 børn og har 79 plejeboliger.
Ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.
Stillingen er på 30-37 timer – aftales ved ansættelsen.
Tiltrædelse 15. januar 2025 eller snarest derefter.
Ansøgningsfrist
Søndag d. 12. december 2024.
Ansættelsessamtaler i uge 51.
Har du lyst til at vide mere?
Du er velkommen til at kontakte kostfaglig leder Michelle Andersen enten på mail –
[email protected] eller på tlf. 23 43 78 52.
Vores nye hjemmeside er ikke helt færdig endnu, men du kan læse mere om Kong Gauers Gård på vores hjemmeside
https://konggauer.vejle.dk.
Attester
Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest med samtykke.