Ansøgningsfrist: 7. marts 2025
Vil du gerne servere mad i særklasse? Så søger vi hos ISS lige nu en dygtig kok til vores kantine i København.
Som vores nye kok bliver du en del af et stærkt team på cirka 21 medarbejdere, som sammen sikrer, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du vil i tæt samarbejde med dine kollegaer være medansvarlig for at servere sund, grøn, bæredygtig inspirerende og moderne mad til ca. 1200 gæster. Vi tilbyder dig en spændende stilling med en stor grad af frihed og råderum til at tænke kreativt og nyskabende i forhold til kantinens menuplanlægning og produktudvikling.
Vi bestræber os i høj grad på at følge markedsudviklingen, således vi kan være med på de nyeste trends og koncepter. I den forbindelse laver vi blandt andet veganske og vegetariske retter samt deli-retter og har stort fokus på bæredygtighed. Du vil i samarbejde med dine kollegaer skiftevis have ansvaret for varmt parti, salatbaren, vegetariske retter og deli.
Køkkenet arbejder meget med økologiske råvarer og har det økologiske bronzemærke. Den gode, spændende og varierende madoplevelse vægtes meget højt og vi arbejder selvfølgelig også tæt sammen med alle vores gode samarbejdspartnere omkring denne agenda.
Stillingen er på 37 timer ugentligt og arbejdstiden ligger mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00.
Den rette kandidat kan sige ja til følgende:
ISS lever af service og derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.
Som en servicevirksomhed ønsker vi at yde en personlig indsats overfor vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende overfor både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel. God service skaber større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling, og som har fokus på mennesket.
Lyder dette som en stilling for dig, så send din ansøgning med vedlagt CV via ovenstående link hurtigst muligt og senest den 7. marts 2025. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!
For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Køkkenchef, Andreas Lund Pedersen på [email protected] eller på tlf. 24 92 23 58 i tidsrummet 07.00-15.00.
Since our founding in 1901, ISS has been a people-first company. We recognise the power of diversity, inclusion and belonging and celebrate the differences that make us unique. When everyone is free to be themselves, everyone benefits.
Our people feel safe, respected, represented, and supported as their authentic selves, allowing them to seize opportunities and reach their full potential. We take seriously our obligation to improve lives, make a difference in our communities, and protect our planet - because when we get things right, the world works better. And that is what drives us.
ISS is a Place to Be You.
Be who you are. Become what you want. Be part of something bigger.
Husk at skrive i din ansøgning, at du så jobbet hos Ofir