Er du god til at skabe tydelighed omkring de pædagogfaglige opgaver? Vil du lære nyt og udvikle din faglighed? Så har vi brug for dig på Rytterskolevej eller Centervej, Center for Botilbud – Kolding Kommune.
Vi søger en dedikeret og omsorgsfuld socialpædagog til at styrke vores team på Rytterskolevej og Centervej. Bostedet Rytterskolevej og Bostedet Centervej tilbyder omsorg, støtte og aktiviteter til beboere med handicap. Vi værdsætter en respektfuld og inkluderende tilgang til pleje og støtte, hvor vi prioriterer den enkeltes selvbestemmelse og trivsel.
På vores botilbud arbejder du med skiftende arbejdstider (dag/aften), samt weekendtjeneste hvor der er mulighed for at arbedje hver anden eller tredje weekend. Skriv gerne i din ansøgning hvor mange timer om ugen du ønsker at arbejde.
Center for Botilbud er en del af Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen i Kolding Kommune. Vores målgruppe er voksne med moderat til svær udviklingshæmning, som kan komme til udtryk gennem nedsat kognition og/eller fysisk handicap. Beboerne bor i egen bolig med støtte fra os døgnet rundt. Vi yder støtte til hverdagens gøremål og til livet. Dermed medvirker vi til, at gøre en stor forskel i deres liv, så de kan leve et meningsfuldt liv og være en del af et fællesskab. Beboerne har mange individuelle behov, men de fleste har behov for støtte til personlig pleje, påklædning og medicin. Du skal derfor kunne arbejde med mennesker helt inde i det intime rum og samtidig sætte din faglighed i spil.
” Vi lykkes sammen i Center for Botilbud, når beboerne oplever tryghed og trivsel, samt at vi gennem en ressourcefokuseret tilgang er med til at skabe rammerne for et meningsfuldt liv.”
- Kerneopgaven, CFB
Alle beboerne på Rytterskolevej og Centervej har behov for en stor pædagogisk indsats for at kunne mestre hverdagen. Din faglige indsats er derfor helt essentiel, men mangeartet i sit udtryk. Overordnet set skal du kunne levere struktur, forudsigelighed og tryghed i alt du foretager dig. Foruden ovenstående så kunne din faglighed også komme i spil gennem kravstilpasning, narrativ-tilgang, piktogrammer, indsamling af observationer og perspektiver, fejringer, ’at lægge skinner ud’, motivationsarbejde og længerevarende indsatser med fokus på læring og udvikling. En del af målgruppen er nonverbalt kommunikerende og kommunikation foregår med lyd, mimik, taktilt, tegn osv. I arbejdet ligger derfor en vigtig tolkeopgave implicit. Arbejdet er derfor præget af meget pædagogik og omsorgsarbejde.
Vi arbejder relationelt og ressourcefokuseret med afsæt i KRAP, som du kan forvente at blive uddannet i, i din ansættels på Rytterskolevej eller Centervej.
Vi tror på tværfaglighed og du vil derfor møde ergoterapeuter, pædagoger, PAU, omsorgsmedhjælpere, SSA og fysioterapeuter i din hverdag. Vi dyrker særligt to ting: Samarbejde og Faglighed, fordi vi tror på at beboerne oplever den bedste indsats når de kan mærke, at vi samarbejder og er fagligt kompetente.
Vi organiserer vores faglige arbejde i teams som har planlagte møder. Teams er beslutningstagerne ift. beboernes indsats, vores tilgang og metode. De er tværfagligt sammensat. Samarbejde handler derfor om at være lyttende på flere faglige perspektiver og være kompromissøgende ift. at få indsatsen hos borgeren til at give merværdi, men det handler også om at give følgeskab på beslutninger og indsatser og føre dem ud i livet – også selvom du har en anden faglig vurdering.
Vi leder efter dig, der kan se dig selv i ovenstående, men også som…
Som nyansat bliver du klædt godt på til opgaven. Det er vigtigt for os, at du har det godt og er tryg ved dit arbejde, fordi det kan beboeren mærke!
Derfor får du:
Socialforvaltningens vision Selvværd & Sammenhæng understøttes af vores fælles faglig fundament i KRAP. Vi har en værdi- og tillidsbaseret tilgang med høj grad af indflydelse i det daglige arbejde via en anerkendende og samarbejdende dialog. Det forventes, at alle tager ansvar for at opgaverne løses smartest, med høj faglighed, kvalitet og hensyntagen til den individuelle borger og den samlede økonomi. Her kan du lære mere om visionen: Selvværd og Sammenhæng eller besøg vores hjemmeside Rytterskolevej og hjemmeside Centervej.
Ansøgningsfrist: snarest mulig og med sidste ansøgningsfrist den 10. juli 2024.
Er du klar til at gøre en forskel og være en del af vores team?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores afdelingsledere på Rytterskolevej: Marie-Louise Boye Droob tlf. 2147 6204, Ida. N. Larsen, tlf. 2147 1916, eller afdelingslederne på Centervej: Axel Emiliussen Rømer tlf. 2154 1226, Anne-Mette Kjær tlf. 2475 4012, Pia Blach Kristoffersen tlf. 5142 6178.
Vi ser frem til at modtaget din ansøgning.
Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Husk at skrive i din ansøgning, at du så jobbet hos Ofir