Ansøgningsfrist: 20. november 2024
Kan du bage brød i særklasse? Har du styr på tidens tendenser indenfor surdej, mel og bagning og kan du skabe produkter af høj kvalitet? Så har vi jobbet til dig!
Vi søger lige nu en engageret bager til vores kunde i Høje Taastrup, der vil tage del i at skabe lækre, friskbagte oplevelser hver dag. Stillingen er fuldtid på 37 timer om ugen, og vi tilbyder en spændende arbejdsplads med plads til udvikling og kreativitet
Til bageriet i køkkenet søger vi nu en bager, der skal sikre bagning af brød til husets ca. 800 dagligt spisende frokostgæster samt vores lille interne cafe. Der er tale om; morgenbrød, frokost og wienerbrød. Du bliver en del af teamet i køkkenet, der består af i alt 14 kolleger. Det er det samlede teams ansvar at sikre den fortsatte implementering af vores helt nye foodkoncept; ”Food Place”.
Som bager vil du få frihed til at arbejde selvstændigt samt bidrage til udvikling af sortimentet i caféen. I det hele taget forventes det, at du tager medansvar og oplever medbestemmelse i de beslutninger, der hver dag skal træffes for at levere en excellent kvalitet og service i personalerestauranten.
Den helt rigtige kollega for os i denne stilling skal have en positiv og åben indstilling overfor sine arbejdsopgaver og kolleger. Vi forventer, at du er mødestabil, håndtere daglige udfordringer med professionalisme – også når det går stærkt. Du skal være motiveret af at levere et godt produkt – og bage brød og kager af høj kvalitet med fokus på kundens ønsker, samt bæredygtighed dag efter dag.
Vi lægger vægt på kreativitet og udvikling. Der er gode muligheder for at sætte dit eget præg på udvalget. Arbejdsområdet indebærer både brød, kager og andre caféprodukter, og vi ser gerne, at du kan arbejde struktureret og bevare et godt overblik.
Derudover forventes det, at du
Udover ovenstående forventes det, at du formår at sætte standarden højt for det produkt, der skal leveres hver dag. Du er en dygtig medarbejder, der er villig til at gå en ekstra mil for et godt resultat og for din kunde. Endvidere er du ivrig efter at bruge din faglighed, kreativitet og passion for at bage brød og kager fra bunden af høj kvalitet hver dag.
Som person er du udadvendt. Du kan tale med vores kunde, når denne henvender sig. Det skal være vigtigt for dig at levere et højt serviceniveau hver eneste dag. Selv i de travleste perioder, formår du at holde hovedet koldt og forblive fokuseret. Du er samarbejdsvillig og motiveres af udfordringer.
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 20. november 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, og indkalder løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag
For yderligere information om stillingen, kontakt Køkkenchef Peter Milwertz på tlf. 27 46 16 52
Vi glæder os til at høre fra dig!
Since our founding in 1901, ISS has been a people-first company. We recognise the power of diversity, inclusion and belonging and celebrate the differences that make us unique. When everyone is free to be themselves, everyone benefits.
Our people feel safe, respected, represented, and supported as their authentic selves, allowing them to seize opportunities and reach their full potential. We take seriously our obligation to improve lives, make a difference in our communities, and protect our planet - because when we get things right, the world works better. And that is what drives us.
ISS is a Place to Be You.
Be who you are. Become what you want. Be part of something bigger.
Husk at skrive i din ansøgning, at du så jobbet hos Ofir