ATS system HR-ON

ATS-systemet HR-ON

author-avatar

af Mads Julø

Introduktion til HR-ON

HR-ON Recruit og HR-ON Staff er et ATS-system, som forener alle dine daglige HR-opgaver på ét centralt sted. Dette giver dig mulighed for at koncentrere dig om at tiltrække de rette talenter, styrke medarbejdernes udvikling og fremme arbejdskulturen.

Holdet bag HR-ON har ikke blot bidraget til at revolutionere tilgangen til e-rekruttering ved at introducere den første cloud-baserede e-rekrutteringsløsning og et brugervenligt HR-system. De har samtidig etableret et inkluderende arbejdsmiljø, hvor fokus ligger på fælles værdier og diversitet. Denne præstation gør alt det øvrige arbejde lettere og mere effektivt.

Baggrund om HR-ON

Den primære drivkraft er deres dedikation til fagområdet og målsætningen om at tilbyde den mest optimale løsning til fordel for deres kunder.

Centrale Funktioner i HR-ON

 • Ansøgere
  Du vil have mulighed for at få en hurtig oversigt over alle ansøgere og let administrere dem ved at sende e-mails og organisere kandidaterne.
 • Status
  Du kan vurdere ansøgerne ved at tildele dem stjerner, tilknytte etiketter som ‘samtale’ eller ‘afslag’ og skrive noter.
 • Filter
  Det er muligt at sortere dine ansøgere efter deres erfaringsniveau, uddannelsesbaggrund, færdigheder eller andre kriterier, der er relevante for den pågældende stilling.
 • Statistik
  Systemet præsenterer opdaterede oplysninger om de aktuelle rekrutteringsprocesser, herunder antallet af ansøgere, pågående samtaler og afslag. Derudover kan du spore, hvor mange gange dit jobopslag er blevet set, og disse statistikker kan tilpasses i henhold til dine specifikke krav og behov.
 • Aktivitetslog
  Du vil få en samlet oversigt over de seneste rekrutteringsaktiviteter, såsom når en kollega har oprettet et jobopslag, evalueret en ansøger eller afsendt et afslag.

Målgruppen for HR-ON

HR-ONs primære målgruppe er mellemstore og store virksomheder. Dette skyldes, at HR-ON tilbyder omfattende HR-løsninger og rekrutteringsværktøjer, der ofte bedst passer til organisationer med en vis størrelse og kompleksitet i deres HR-processer. Mellemstore og store virksomheder har typisk behov for at administrere en betydelig mængde medarbejderdata, udføre omfattende rekrutteringer og koordinere HR-aktiviteter på en mere avanceret måde. HR-ONs teknologi og værktøjer er derfor velegnede til at imødekomme de behov og udfordringer, som typisk opstår i dette segment.

HR-ON’s fleksibilitet gør at det også kan være en løsning, for mindre virksomheder, der ønsker at effektivisere deres HR-processer. Deres skalerbare løsninger er tilgængelige for virksomheder i alle størrelser.

Fordele ved at bruge HR-ON

 • Styr dine aftaler overalt
  HR-ON Recruit giver dig mulighed for at administrere alle dine aftaler direkte i systemet, men du kan også eksportere dem til populære kalendersystemer som Outlook og Google Calendar for mere omfattende styring.
 • Overblik over persondata med HR-ON Recruit
  HR-ON Recruit hjælper med at sikre overholdelse af GDPR ved at give kontrol over persondata og dokumentere databehandlingsprocessen.
 • Nem oversigt med HR-ON Recruit
  Du behøver ikke udskrive dokumenter eller sende e-mails uden for systemet, men du kan stadig oprette fysiske kopier eller PDF-filer ved behov.
 • “Share the love” og find den rigtige medarbejder
  HR-ON Recruit integrerer sociale medier ved at lade dig promovere jobstillinger på Facebook og LinkedIn samt dele dem på virksomhedens egne kanaler for bredere eksponering.
 • Underskriv med NemID
  NemID gør det let at opnå digitale underskrifter på ansættelseskontrakter gennem HR-ON Recruit.
 • Få et anderledes indtryk med videoansøgninger
  Modtag og behandle videoansøgninger i HR-ON Recruit for at give kandidater mulighed for at præsentere sig selv på en ny og engagerende måde.

Caseundersøgelser og Kundeudtalelser

Benjamin RunggaldierEnterprise Relationship Manager, LinkedIn

“The partnership with HR-ON is very important to reach out to organisations. We can make it easy to use LinkedIn premium jobs and get their jobs out in an efficient way.”

Support og Træning

HR-ON er engageret i at tilbyde værdifuld viden og muligheder for potentielle kunder og interesserede parter. Dette afspejles i deres praksis med at afholde webinars, hvor de deler indsigt og ekspertise om HR- og rekrutteringsemner. Dette giver deltagere mulighed for at få et dybere indblik i HR-ONs tilgange og teknologi samt at interagere med teamet.

Derudover tilbyder HR-ON også demonstrationsmuligheder af deres produkt. Dette giver virksomheder og organisationer chancen for at opleve, hvordan HR-ON’s løsninger fungerer i praksis, og hvordan de kan tilpasses til specifikke behov. Disse demonstrationer er nyttige, da de hjælper potentielle kunder med at afgøre, om HR-ON’s produkter er det rigtige valg for deres HR-krav og processer.

Afsluttende

Udforsk HR-ON’s løsninger yderligere, deltag i deres webinars eller se, hvordan de kan optimere din virksomheds HR-processer. Kontakt HR-ON her for at få mere information om, hvordan deres system kan skræddersys til dine specifikke behov.

×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce