SOSU og Jobskifte 2020: 58% overvejer at forlade faget

author-avatar

af Karsten Vikke

Da vi er Danmarks førende jobportal inden for social og sundhed jobs, har vi i Ofir besluttet os for at lave en årlig analyse, der sætter fokus på jobsøgning blandt de to største fagområder inden for SOSU – nemlig Social og Sundhedshjælper og Social og Sundhedsassistent.

Formålet er at afdække hvad regeringen, regioner, kommuner og private aktører kan gøre for at tiltrække og fastholde SOSU’er.

Analysen tager udgangspunkt i et spørgeskema. Svarene er indhentet gennem Danmarks største SOSU Facebookgruppe (20.400+ medlemmer). 327 personer fra hele landet besvarede spørgeskemaet. Eftersom der er ca. 80.000 personer, der arbejder inden for SOSU faget i Danmark, har vores analyse med en fejlmargin på 5% et konfidensniveau på 95%. Den er med andre ord repræsentativ.

I analysen har vi gjort os nogle bekymrende fund, herunder at 58% månedligt overvejer at forlade faget helt. Hvorfor de overvejer det, hvad du kan gøre for at forhindre det, og hvordan du rekrutterer SOSU’er i fremtiden, kan du blive meget klogere på i analysen.

Hent analysen ved at klikke på linket

×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce