SOSU og Sygeplejerske Analysen 2021

author-avatar

af Karsten Vikke

Da vi er en af Danmarks førende jobportaler inden for SOSU- og sygeplejerske-området, laver vi en årlig analyse, der sætter fokus på jobtilfredshed og jobsøgning blandt SOSU’er og sygeplejersker.

Formålet er at afdække, hvad regeringen, kommuner og private aktører kan gøre for at tiltrække og fastholde SOSU’er og sygeplejersker.

Analysen tager udgangspunkt i et spørgeskema. Svarene er indhentet gennem Danmarks største Facebookgrupper for SOSU’er og sygeplejesker, der tilsammen har over 50.000 medlemmer.

I analysen har vi gjort os nogle interessante fund og kan bl.a. konkludere, at sygeplejesker ikke blot er meget utilfredse med deres nuværende løn, men også med antallet af hænder på arbejdspladserne. SOSU’erne er primært utilfredse med antallet af hænder på arbejdspladserne, men de er også utilfredse med deres nuværende løn.

Derudover kan vi konkludere, at det der vægter højest, når både SOSU’er og sygeplejerske skal vælge arbejdsplads, er, at der er tid til den enkelte borger. 

En bekymrende gentagelse fra vores 2020 analyser er, at en stor andel overvejer at forlade fagene helt. 68 % af sygeplejerskerne overvejer på månedlig basis at forlade faget. Den primære motivation er at få en bedre løn og et mindre stressende arbejde. Hos SOSU’erne er det 44 % der månedligt overvejer at forlade faget. Den primære motivation er at få et mindre stressende arbejde.

Download vores analyse og se alle indsigter og konklusioner. Så vil du være bedre rustet til at tiltrække og fastholde SOSU’er og sygeplejerske fremadrettet.  Hent analysen ved at klikke her

×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce