Balder Vendt-Striim bruger Ofirs Jobkampagner

Recruiterens værktøj: Balder Vendt-Striim bruger Ofirs Jobkampagner

author-avatar

af Benjamin Sindal

En historie om altid at finde den rigtige kandidat

Livet som recruiter er spændende – og udfordrende. Det kan Balder Vendt-Striim om nogen sige ja til. Og med hele 25 års erfaring med salg, ledelsesrådgivning og rekruttering har Balder sat ambitionen derefter, når han hjælper virksomheder med rekrutteringer af kompetente salgsprofiler:

“Det, der gør mig unik som rekrutteringspartner, er hastigheden. Jeg kan typisk levere 1-4 motiverede, egnede og screenede kandidater inden for 14 dage. Her synes jeg, Ofir er et super godt supplement til det, jeg selv kan searche frem.”

Som garvet recruiter har Balder også sin værktøjskasse i orden – og her tænker vi ikke på fysiske værktøjer.

Værktøjet er Ofirs Jobkampagner, som gang på gang har vist sig at overgå forventninger og overraske. Derfor er de blevet et fast værktøj i værktøjskassen, når en jobannonce skal ud over stepperne.

Med den algoritme som Ofir har, er annoncen efter en lille uges tid kommet ekstremt langt ud til den rigtige målgruppe – både de passivt og de aktivt jobsøgende.

Jobkampagnerne giver Balders jobannoncer en øget eksponering på sociale medier – målrettet kandidater i den ønskede branche. Med Facebook, Instagram og LinkedIn til rådighed i én samlet Jobkampagne får Balder en vigtig konkurrencefordel i jagten på de gode kandidater.

Ofir kan altid trylle

Balder er en kundeservice-mand af hjerte og sjæl. Derfor vejer hans ord meget, når han beskriver service-niveauet hos sin faste kontaktperson i Ofir.

Hør Balder Vendt-Striim fortælle mere om effekten af Ofirs Jobkampagner, og hvordan Ofir altid kan trylle, når nye behov opstår.

Jeg oplever i virkeligheden, at jeg får både volumen og kvalitet, når jeg bruger Ofirs SoMe-produkter.

Balder Vendt-Striim, Recruiter

Skal vi også trylle relevante kandidater frem til din virksomhed?

Ingen kaniner eller lange lommetørklæder – kun relevante kandidater! Vores SoMe-produkter er så effektive, at I selv skal opleve opmærksomheden og ansøgningerne fra præcis de kandidater, I leder efter.

Udfyld formularen herunder. Så kontakter vi jer til en uforpligtende samtale om, hvordan et samarbejde med Ofir ser ud, og hvordan vi kan understøtte jeres rekrutteringsbehov.

Bliv ringet op - case formular

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce