GO DREAM Fik løst rekrutteringsudfordringer med Ofir

GO DREAM fik en god og sikker strøm af kandidater i et svært marked

author-avatar

af Benjamin Sindal

GO DREAM – En oplevelsesportal med run på

“At give mennesker muligheden for at opleve livet, mens vi har det” – Siden 2007 har dette været missionen for GO DREAM, som i dag er en af de største oplevelsesportaler i Danmark. I dag inspirerer GO DREAM andre til at huske og udleve drømmene i Danmark, Norge og Sverige fra deres kontor i København.

Og der har været run på hos GO DREAM sidste år. Fremgangen i GO DREAM øgede deres behov for flere rekrutteringer af kompetente medarbejdere til at varetage mange forskellige stillinger.

For at følge med rekrutteringsbehovene ønskede GO DREAM en proaktiv rekrutteringsløsning, der kunne sikre en god og sikker strøm af kandidater i et svært marked.

Ofir er en partner, der spiller bold med os

Samarbejdet med Ofir har understøttet GO DREAM i udviklingen af en dynamisk og effektiv rekruttering. Samtidig har den hurtigreagerende support fra Ofir været værdsat, når der opstår nye behov.

Hør Line, HR-chef i GO DREAM, fortælle mere om deres behov til en rekrutteringsløsning og hvordan Ofir har været en proaktiv partner i rekrutteringsprocessen.

Det er mere end bare en levering af en service… min kontaktperson er proaktiv – han giver mig opfordringer, han giver mig modspil og udfordrer mig – hvilket er langt mere, end jeg havde forventet. Det har været rigtig positivt.
Line, HR-chef i GO DREAM

Ønsker I også en sikker strøm af kandidater til jeres virksomhed?

Indrømmet! – Ofir kan ikke tilbyde jer lige så mange oplevelser som GO DREAM. Til gengæld kan vi tilbyde oplevelsen af flere kvalificerede ansøgere, når I har brug for kompetente kandidater til jeres virksomhed.

Udfyld formularen herunder. Så kontakter vi jer til en uforpligtende samtale om, hvordan et samarbejde med Ofir ser ud og hvordan vi kan understøtte jeres rekrutteringsbehov.

Bliv ringet op - case formular

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce