FOBU: “Ofir giver os følelsen af, at vi er “the one and only””

author-avatar

af Alexander Kragh

Tillid og kommunikation er fundamentet for enhver god relation. Derfor gør det os oprigtigt stolte og glade, når FOBU – en paraplyorganisation for godt 150 private dagsinstitutioner – føler, at de bliver behandlet som om, at de er “the one and only”.

“Vi har både en rammeaftale med Ofir og andre jobportaler i markedet, således vores medlemmer har noget at vælge imellem. Jeg anbefaler dog jer og jeres jobkampagner til vores medlemmer, da det gør en forskel, når deres jobs bliver annonceret på sociale medier,” fortæller Signe Rekve, der er Vicedirektør i FOBU.

“Vi føler os set og hørt hos Ofir”

Udover vores evne til markedsføre job på en række forskellige kanaler – herunder de sociale medier – så anbefaler Signe Ofir pga. af vores serviceniveau.

“Jeres service er rigtig god. I giver os en følelse af, at vi er kollegaer. I giver altid konstruktiv feedback på vores annoncering. Den ping-pong giver en følelse af, at vi samarbejder om at lykkes med rekrutteringen. Det sætter jeg pris på,” fortæller Signe og fortsætter:

“Når jeg sender jer en annonce eller et billede, så får jeg ikke bare en bekræftelse tilbage. Jeg får et hurtigt personligt svar med en anbefaling til, hvad der kunne optimeres. Det giver mig en følelse af, at jeg er “the one and only”.”

Et samarbejde, der belønnes over tid

Afslutningsvist fortæller Signe, at hun sætter pris på, at samarbejdet belønnes:

“Vi oplever, at andre samarbejdspartnere løbende hæver deres priser. I giver os bedre priser i takt med, at samarbejdet udvikler sig. Det har også betydning”.

I Ofir tror vi på personlige og lange kunderelationer. Vi er ikke blot en portal, hvor du kan annoncere dit job. Vi er en virksomhed, der gerne vil hjælpe dig nemmere videre med din rekruttering. Vi er meget glade for, at Signe og FOBU har en oplevelse, der matcher vores ambition.

“I giver os en følelse af, at vi er kollegaer. I giver altid konstruktiv feedback på vores annoncering. Den ping-pong giver en følelse af, at vi samarbejder om at lykkes med rekrutteringen”.

Stine Rekve, Vicedirektør og organisationskonsulent

Vil du også have en følelse af, at du er “the one and only”?

Udfyld formularen herunder – så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan et samarbejde med Ofir ser ud.

Bliv ringet op - case formular

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce