Krak har besat alle deres stillinger,
siden de skiftede til Ofir

author-avatar

af Alexander Kragh

Krak har eksisteret i over 250 år og har løbende genopfundet sig selv i takt med den teknologiske udvikling. I dag hjælper Krak over 48.000 virksomheder på tværs af Norden med at blive synlige gennem online marketing på kanaler som Google, Facebook, Instagram og selvfølgelig Krak.dk.

Krak har brugt Ofir siden sommeren 2022, og i denne video fortæller Lisbeth Frølich om deres oplevelser.

De konkrete resultater vi har fået ud af samarbejdet med Ofir er, at vi er lykkedes med at lukke alle de rekrutteringer, vi har haft i gang lige siden sommeren 2022, hvor samarbejdet startede.

Og det er jo fantastisk. Fordelen ved, at Ofir tilbyder de her løsninger, hvor man både kan ligge på deres egen platform og på f.eks. andre platforme som LinkedIn, Facebook osv. Det gør, at man rammer bredere ud. Du får prikket til nogle af dem, som ikke er aktivt søgende, men alligevel godt kan blive fristet, hvis der er et spændende job derude.

Jeg synes det bedste ved samarbejdet med Ofir, Det er denne her personlige relation, jeg har til min kontaktperson. Jeg føler, når jeg ringer, at jeg får et svar, og hvis der er noget, de ikke lige kan svare på, så undersøger de det og vender tilbage, så min utålmodige selv får svar inden for rimelighedens grænse. Og det er et stort plus.

Lisbeth Gynther Frølich, Talent Acquisition Manager i Krak

Vil du også have mange flere kvalificerede ansøgere?

Udfylde formularen herunder – så hjælper vi dig nemmere videre!

Bliv ringet op - case formular

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×

Send os en mail

Udfyld felterne herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv kontaktet

Send os en mail

Indryk annonce